Mammaträning vecka 34-43

 

 

Träna in hösten med oss!

Är du mammaledig i höst och vill stärka upp kroppen på ett roligt och säkert sätt efter graviditet och förlossning så häng på.

Mammaträning i PT-studion
Träningen är en kombination av aktivering, rörlighet, styrka och kondition. Vi är utbildade inom träning under och efter graviditet och träningen är självklart anpassad för detta. Vi har även viss erfarenhet av förlossningsskador, så funderar du på om du kan vara med eller inte så skicka iväg ett mail så diskuterar vi vidare om vi tror att träningen passar för dig.

I "nybliven mamma" börjar vi från början och stegrar träningen successivt. Gruppen passar dig som just fått barn, som har fått barn för några månader sedan men inte alls kommit igång med din träning eller för dig som har en lite äldre bebis men som fortfarande upplever besvär/komplikationer efter graviditet och förlossning.

Fortsättningsgruppen är i första hand till för de deltagare som gått på vår mammaträning tidigare, men kan också passa för dig som kommit igång med din träning ordentligt på annat håll och som känner dig mer eller mindre helt återställd efter graviditet och förlossning

Träningen sker i vår PT-studio i Ytterby (Torsbyvägen 21). Vi tränar i små grupper  då vi vill säkerställa kvalitén och att vi kan se och hjälpa varje mamma på bästa sätt.
 

Nästa kursomgång startar vecka 34 (2024), se dagar och tider nedan:

 

Onsdagar 10:30 Fortsättningsgrupp

Torsdagar 9:45 Nybliven mamma

Torsdagar 11:00 Fortsättningsgrupp

 

Får du förhinder kan du i mån av plats ta igen ditt missade pass på någon av de andra mammaträningarna under pågående kursomgång.


Pris: 1800 kr för 10 tillfällen

Minst 6 bokade för att grupp ska starta - om en grupp inte skulle bli av återbetalas självklart inbetalda pengar.


_______________________________________________

Självklart kan du använda ditt friskvårdsbidrag, läs mer nedan hur du går till väga:

Om du vill betala med Epassi, tryck på knappen epassi när du ska avsluta bokningen.

Har du epassi behöver du själv gå in på epassis sida/app, leta upp Rörlig - Ditt portabla gym och genomföra ett köp. Efter det kommer vi manuellt registrera köpet i systemet, innan vi har hunnit göra det kan du hinna få ett mail om missad betalning. Ifall du har registrerat köpet hos epassi kan du bortse från detta mail.

Har du någon av de andra friskvårdsleverantörerna? Skicka ett mail till oss så återkommer vi med hur du gör för att betala. 

Har du frågor kan du alltid maila oss på kontakt@rorlig.se

Dina uppgifter

E-post
Personuppgifter