Träningsresa 2.0

Efter succén sist händer det igen!!

Vill du hänga med på en oförglömlig träningsresa till en av Europas äldsta huvudstäder- Belgrad?

Möt denna promenadvänliga stad med dess otroliga utbud av sevärdheter, vackra parker och matupplevelser med oss! Här möter gammalt nytt, öst möter väst och prisnivån kan inte jämföras med andra storstäder. Vi kan vi lova dig att du inte kommer bli besviken!

Annie, som är gift med en serbisk kille, har varit i Belgrad vid flertalet tillfällen och efter att vi var där i höst med ett gäng träningsglada människor har vi längtat efter att få visa denna, för många, okända stad. Inte nog med att det går direktflyg på 2,5 h dit, prisnivån i landet är mycket låg vilket gör att vi kan kan hålla nere priset och erbjuda dig en långweekend med extra allt till ett bra pris!

Vi hoppas att du har passet redo, och några extra semesterdagar att ta ut i höst.

 

När: 31 augusti - 4 september 2023

Boende: Vi bor på 4-stjärniga Villa Mystique, beläget ca 7 km från huvudgatan i en av Belgrads mest exklusiva områden. Nära till restauranger och buss/tågförbindelser till centrum. Läs mer och kika på hotellet: https://www.villamystique.com/sajt-engleski/o-namaa-copy

Pris: 9.995 kr inkl

  • Direktflyg (från Göteborg 09:30-11:55, från Belgrad 17:05-19:40)
  • Hotell (del i dubbelrum) 
  • Mat (frukost, lunch och middag alla dagar utom fredag 1 september då man kan gå ut och äta middag på egen hand)
  • Träning 
  • Transfer mellan flygplats och hotellet samt transfer till träningsställen

Begränsat antal platser! Du anmäler dig genom att swisha en bokningsavgift á 1000 kr till resekompaniet i Kungälv 123 268 86 95 (ej återbetalningsbar). Märk swishbetalningen med ditt namn. Skicka sedan ett mail till info@resekompaniet.com med namn (som i passet med tilltalsnamn understruket), adress, mobilnummer + mejadress till alla som ska med om du anmäler flera i samma mail. Lägg en kopia till bokning@rorlig.se

Resterande belopp faktureras vid två tillfällen, i april (4500 kr från resekompaniet) och juli (4495 kr av oss på Rörlig)

Avbokningsregler: Man kan avboka innan slutbetalning, dock får man inte tillbaka bokningsavgiften. Vid sen avbokning närmre än 40 dagar inpå resan gäller villkoren om avbeställning beroende på din bank/försäkring.  

Minst 10 bokade personer behövs för att resan skall bli av. Får vi inte tillräckligt många bokningar återbetalas din bokningsavgift.

Mer information och dagsschema kommer närmare resans avgång. Vi kommer att träna minst ett pass om dagen, ibland två. Hoppas att DU vill hänga med oss!

OBS! Bokning sker som angivet ovan (du behöver alltså inte trycka på "fortsätt" nu)